Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výroční členská schůze 13.2.2010

22. 5. 2010

Výroční členská schůze

ČSZ Machov

13.2.2010

Program :

1. zahájení

2. zpráva o činnosti

3. pokladní a revizní zpráva

4. diskuse

5. usnesení

Celkem členů v organizaci 57 , přítomno 33 členů

 

1. Schůzi zahájila a všechny přítomné přivítala předsedkyně spolku paní Libuše Bartoňová. Slovo poté předala panu Jaroslavu Kubínovi , který nás seznámil s činností organizace za uplynulí rok 2009.

2. V roce 2009 se výbor sešel 4x. Vždy u paní Bartoňové. Zahrádkáři v tomto roce vyjeli na 2 výlety. Na první výlet jsme jeli do Lysé nad Labem, kde se konala celostátní výstava květin a s ní i spojené zahradnické trhy.A na druhý výlet jsme vyjeli do Častolovic kde se konala výstava ZAHRADA VÝCHODNÍCH ČECH.

Na jaře se prodávalo hnojivo KRYSTALON ,pro velký ohlas ho budeme objednávat i letos / dopravu zajistí paní Havelková , prodávat se bude u paní Bartoňové /.

V roce 2009 slavili svá jubilea tito členi :

Dostálová Jolana

Volavková Božena

Jirásek Stanislav

Všichni jmenovaní obdrželi od organizace dárkový balíček s gratulací.

3. Pokladní zprávu přečetl pan Kubeček

4. Za svoji dlouholetou práci a předsednictví v ČSZ Machov obdržela paní Bartoňová Libuše od Republikové rady ČSZ vyznamenání, které ji předal pan Jaroslav Kubín / pan Groh omluven /.

ČSZ Machov také za činnost ve spolku odměnil pana Václava Kubečka , paní Dagmar Havelkovou a paní Blanku Kratochvílovou . Všichni tři obdrželi dárkový koš. Poté pan Kubín Jaroslav všechny upozornil na to , že každý člen od spolku obdrží 60,-kč na občerstvení a jako malou pozornost kytičku .

5. Zajistit 2 výlety

Pokračovat v tradici gratulací pro naše členy

Zajistit vánoční výstavu a ples

zapsala : Kratochvílová Blanka